Vekil Gözgeç, Kadın Kolları’nın nabzını tutuyor

AK Parti Bursa Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısına telekonferans yöntemiyle bağlanarak katıldı.

GÜNDEM 17.05.2020, 01:52
Vekil Gözgeç, Kadın Kolları’nın nabzını tutuyor

Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt Başkanlığında ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı İmren Çavuşoğlu’nun katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan vekil Gözgeç gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin en büyük siyasi kadın teşkilatı olduklarını dile getiren Vekil Gözgeç, “Kadın Kollarımız, bu zor günlerde de ülkemizin geleceği, vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmaya devam ediyor. Vatandaşlarımız ile yüz yüze olmasa da; halini hatırını sorarak, gönülden bir arada olmaya devam ediyor" dedi.

Konuşmasında ülkemizin pandemi sürecinden güçlenerek çıkacağını belirten Vekil Gözgeç, “Kademeli normalleşme döneminde bizlere düşen görevi de yerine getireceğiz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Hükümetimiz, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediyelerimiz ile birlikte Pandemi karşısında dünya standartlarının üstünde bir performans sergiliyoruz. Hükümet ve teşkilat olarak her zaman milletimizin refahı, huzuru, sağlığı için çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Vekil Gözgeç açıklamalarının devamında “Bu vesileyle bir kez daha halkımızı COVID-19 salgını nedeniyle dikkatli olmaya, devletimizin aldığı tedbirlere harfiyen uyarak sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmaya davet ediyorum. Evde kaldığımız ve kurallara uyduğumuz sürece yaşamakta olduğumuz sıkıntılı sürecin kontrolü kolaylaşacak ve daha fazla can kaybı yaşanmadan sona erecektir. Vatandaşlarımız maske takar ve fiziki mesafeye dikkat ederse bu süreci daha hızlı atlatabiliriz. Hep birlikte maske kullanımı ve sosyal mesafe konusunu her fırsatta dile getirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Vekil Gözgeç konuşmasının sonunda, Ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde, huzurlu, bereketli ve hayırlı geçmesini dileyerek, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Yorumlar (0)
15°
parçalı az bulutlu