Türk Kızılay’dan Kadınlar Günü’nde renkli etkinlik

Türk Kızılay Toplum Merkezi, Şube Kadın ve Gençlik Kolları’nın işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyonla Dünya Kadınlar Günü Toplum Merkezi’nden destek alan birlikte gerçekleştirilen dopdolu bir programla kutlandı.

GÜNDEM 10.03.2020, 21:34 12.03.2020, 21:41
Türk Kızılay’dan Kadınlar Günü’nde renkli etkinlik

Türk Kızılay Toplum Merkezi, Şube Kadın ve Gençlik Kolları Dünya Kadınlar Günü’nü renkli bir programla kutladı. Türk Kızılay Toplum Merkezi’nden destek alan kadınlarla birlikte güzel bir geçirmek amacıyla hazırlanan programın başlangıcında Uzman Klinik Psikolog Şadiye Kaya, katılımcılara verdiği seminerle mutlu ve pozitif olmanın yollarını anlattı. Daha sonra müzik dinletisi eşliğinde el işi anahtarlıklar yapan kadınlar, ülkelerinde yaşadıkları zorluklar nedeniyle Türkiye’de yeni bir hayat kuran ve şans verildiği takdirde neler yapabileceklerini kanıtlayan başarılı kadınların hayat hikayelerini kendi ağızlarından dinledi.

Programda kapanış konuşmasını yapan Türk Kızılay Şube Kadın Kolları Başkanı Ünsal Barutçu, sözlerine tüm davetlilere programa katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladı. Barutçu, kadınların toplumu ileriye götüren sosyal dinamiğin başı olduklarını söyledi. Kadının annelik rolü ile yeni nesillere şekil verdiğinin altını çizen Barutçu, kadına yapılan yatırımın geleceğe yatırım demek olduğunu söyledi.

Türk Kızılay çatısı altında kurdukları kadın kolları teşkilatı ile bir yıldan daha kısa bir sürede önemli işlere imza attıklarını belirten Barutçu, Bursa’da yardıma ihtiyaç duyan bir çok aileye ulaşarak Türk Kızılay’ın merhamet elini uzattıklarını söyledi. Barutçu, iyilik hareketlerinin bağışseverler ve gönüllülerin destekleri ile her geçen gün daha da büyüdüğünü belirten Ünsal Barutçu, herkesi bu iyilik hareketinde buluşmaya davet etti.

Yorumlar (0)
15°
açık