Medicana'da anlamlı sergi

Dünya standartlarında sağlık hizmeti sunma misyonu ile kurulan Medicana Bursa Hastanesi hasta odaklı bakım anlayışı ile özel sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

GÜNDEM 19.03.2020, 00:46 22.03.2020, 11:34
Medicana'da anlamlı sergi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bahçeşehir Koleji öğrencileri tarafından yapılan ‘’Tarihe İz Bırakan Kadınlar” temasıyla oluşturulan resim sergisi Medicana Bursa Hastanesi’nde açıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen sergi 12 resimden oluştu.

Toplumsal farkındalığı artırmak adına gerçekleştirilen sergiye okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu resimler hastalar tarafından da oldukça ilgi gördü.

Sanatın ve sporun her zaman yanında olduklarını ve olacaklarını ifade eden Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Remzi Karşı; ‘’Hasta Odaklı Bakım anlayışını benimsemiş bir sağlık kuruluşu olarak, tedavi sürecinde hastalarımıza sağladığımız psikolojik konforun da iyileşme sürecine olumlu yansıdığını biliyoruz. Bu kapsamda ’Tarihe İz Bırakan Kadınlar Sergisi’nin Medicana Bursa Hastanesi’nde hayat bulmasına imkân veren Bahçeşehir Koleji öğrencilerine ve okul yönetimine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Medicana Bursa Hastanesi olarak bu tarz sergilerin destekçisi olmaya devam edeceğiz’’ dedi.



 

Yorumlar (0)
19°
kapalı