banner1

KAGİDER’de gündem : AB - Türkiye ekseninde tehditler ve fırsatlar

KAGİDER, koronavirüs salgını nedeni ile uzaktan çalışmanın da yaygınlaştığı bu dönemde online canlı yayın buluşmaları olan ‘Dijital Sohbetler’ine devam ediyor.

GÜNDEM 12.05.2020, 06:40
KAGİDER’de gündem : AB - Türkiye ekseninde tehditler ve fırsatlar

İş dünyasının güncel sorunlarının ele alındığı buluşmaların sekizincisi, 12 Mayıs Salı günü 11.00 - 13.00 saatleri arasında yapılacak. Panelin konusu ise ‘Pandemi Günlerinde AB - Türkiye Ekseninde Tehditler ve Fırsatlar’.

KAGİDER (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği) koronavirüs salgını nedeni ile sosyal mesafelerin ayarlanarak uzaktan çalışmanın yaygınlaştığı ve insanların evlerine kapandığı bu dönemde online olarak gerçekleştirdiği ‘Dijital Sohbetler’ buluşmalarında iş dünyasının güncel sorunlarını konuşmaya devam ediyor.

12 Mayıs Salı günü 11.00 – 13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek yeni Zoom canlı yayın panelinin konusu “Pandemi Günlerinde AB- Türkiye Ekseninde Tehditler ve Fırsatlar” olacak. Moderatörlüğünü KAGİDER Üyesi, Kadın Girişimci Dr. Ayla Sevand’ın üstleneceği panelin konukları ise Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meltem Müftüler Baç, KAGİDER AB Grup Lideri Kadın Girişimci Dr. Itır Aykut ve KAGİDER Brüksel Temsilcisi Av. Aslıhan Tekin olacak.

“KAGİDER Dijital Sohbetler” her salı 11.00 – 13.00 saatleri arasında yeni konuşmacılar ve konularla devam edecek.

Etkinliğe kayıt linkine buradan ulaşılabilir:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYvfuGorDsiGNY9Z6LDsPIjOzleAaVLGkDn

Yorumlar (0)
23°
açık
banner4