banner1

Evde sağlık hizmetlerine ilgi arttı

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de gün geçtikçe vaka sayısı artan koronavirüse karşı tedbirler devam ederken, Medicabil Sağlık Grubu’na bağlı Evde Bakım Merkezi de yaşlılardan hamilelere kadar öncelikli gruplara 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

GÜNDEM 20.03.2020, 02:13 20.03.2020, 02:27
Evde sağlık hizmetlerine ilgi arttı

Deneyimli ve uzman kadrosuyla Bursalıların hizmetinde olan Medicabil Evde Bakım Merkezi, özellikle coronavirüs salgınında risk grubunda olan vatandaşlara sağlık hizmetlerini evlerinde sunuyor.

Laboratuvar tahlili, doktor, hemşire ve bakım görevlisi hizmetleri, bebek hemşireliği, fizik tedavi, yoğun bakım sonrası hizmetler, alzheimer hastası bakımları, tıbbi cihaz ve malzeme, serum, sonda, iğne gibi sağlık hizmetleri ile refakatçi ve ambulans desteği sunan Medicabil Evde Bakım Merkezi, Covid-19 salgını nedeniyle hizmetlerini 7/24 sürdürüyor.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU ALIYORUZ”

Bu sıkıntılı süreçte her zaman Bursalıların hizmetinde olduklarını söyleyen Medicabil Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Ülkemizde coronavirüs vakalarının görülme sayısı ne yazık ki her geçen gün artmakta. Sağlık Bakanlığımızın, risk grubunda olan kişilerin evde kalması çağrısı doğrultusunda bizler de bu süreçte, evde bakım hizmetlerimize öncelik vererek, ihtiyaç sahiplerinin her an yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Salgın sürecini en kısa zamanda atlatmayı temenni ediyoruz. Bu süreçte Medicabil Sağlık Grubu olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluğu alıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
13°
açık
banner4