BUMKAD’tan üye etkileşim buluşması

Bursa Mühendis Kadınlar Derneği (BUMKAD), çalışma döneminin ilk Üye Etkileşim Buluşmasını gerçekleştirdi. BUMKAD,

GÜNDEM 09.11.2023, 16:56
BUMKAD’tan üye etkileşim buluşması

BUMKAD Başkanı Ülfet Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Bursa Mühendis Kadınlar Derneği Kurucu Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ekip Liderleri yanı sıra BUMKAD’ın yeni üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan BUMKAD Başkanı Ülfet Öztürk, kuruluşlarından bu yana geçen 4 yıldaki çalışmalarında emin adımlarla ilerlediklerini belirtirken, “Endüstriyel tesislerde branşlarına göre kadın mühendislerin istihdamına büyük önem veriyor ve bunun için önemli çalışmalar yapıyoruz. En son BUMKAD olarak Discover The Talent öncülüğünde ve BTÜ Kadın Mühendisler Topluluğu’nun desteğiyle Geleceğin Mühendisleri Zirvesi’ni gerçekleştirdik. Geleceğin kadın mühendislerinin eğitimine katkı sağlamak ile deneyim paylaşımlarını çok önemsiyoruz” dedi.

Dönem çalışmaları kapsamında Anıtkabir ziyareti ile başlayan görüşmelerine protokol ziyaretleriyle devam ettiklerini söyleyen Ülfet Öztürk, “BUMKAD olarak yeni üyelerimizle birlikte büyümemizi de sürdürüyoruz” şeklinde konuştu. BUMKAD Başkanı Ülfet Öztürk, Dünya Ekonomik Forumu’nun Gençlik İnisiyatifi olan Global Shapers Topluluğu’nun İspanya Bilbao’da Avrupa merkezlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantısı hakkında da üyelere bilgiler aktardı.

Başkan Ülfet Öztürk, BUMKAD Kurucu Üyeleri ile Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Bursa Mühendis Kadınlar Derneği’ne yeni üye olan Figen Devirmiş, Aslı Şan Altındiş, Fatma Çetin, Buket Köroğlu ve Beyza Özmen’e üyelik rozetlerini taktılar.

Toplantının devamında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı OP. Dr. Nuray Kuzukıran da kadın sağlığı, ozonterapi uygulamaları, mitokondriyal disfonksiyon ve oksidatif stres hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yorumlar (0)
13°
açık