Artvinli kadınlardan Anneler Günü kutlaması

Artvin Kafkas ve Dernekleri Federasyonu (ARTKAF) Kadın Kolları öncülüğünde, ARTKAFKON, Artvin Vakfı ve ARSİYAD ile Federasyon bünyesindeki derneklerin destekleri ile unutulmaz bir Anneler Günü programı düzenlendi.

GÜNDEM 13.05.2024, 18:12
Artvinli kadınlardan Anneler Günü kutlaması

ARTKAF Kadın Kolları Başkanı Fatma Yemenici ile Yönetim Kurulu üyeleri tarafından organize edilen ve Bursa Yusufelililer Derneği’nde gerçekleştirilen programda annelere çiçekler hediye edilirken eğlencenin yanı sıra çekilişler de yapıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan ARTKAF Kadın Kolları Başkanı Fatma Yemenici, hep birlikte anneler gününü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, “Hayatımızın her aşamasında yanımızda olan, sevgilerini hiç eksiltmeyen, ailelerimizi bir arada tutan, toplumumuzun temel taşları durumundaki annelerimize çok şey borçluyuz. Annelerimizin az da olsa yüreklerine dokunabilmek için ekip arkadaşlarımla birlikte bu anlamlı organizasyonu yapmaya çalıştık” dedi.

Programa ev sahipliği yapan Bursa Yusufelililer Derneği Kadın Kolları adına söz alan Fatma Altuncu da, “Annelerimize olan sevgilerimiz ifade etmek için bir araya geldik. Annelik bir kadın için en onurlu görevdir” şeklinde konuştu.

Programda şehit annesi Neziga Güler’e Türk Bayrağı hediye edildi.

Yapılan konuşmalar ile hediye takdimlerinin ardından ARTKAF, Artvin Vakfı, ARTKAFKON ve ARSİYAD ile bağlı derneklerin kadın kolları temsilcileri, kadın üyeler ve anneleri, Handan Aksu ve Mehmet Çınar’ın seslendirdiği türkü ve şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Yorumlar (0)
16°
kapalı